Vicepreședinte din România al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare rurală din Parlamentul European

viorica_dancila25Viorica Dăncilă a fost realeasă în 25 ianuarie, în funcția de vicepreședinte al Comisiei de Agricultură și Dezvoltare rurală din Parlamentul European. 

Viorica Dăncilă a subliniat miza pe care activitatea acestei comisii o are pentru țara noastră și a precizat că eforturile sale vor avea în continuare în centru, înainte de orice, sprijinirea agriculturii românești și crearea de oportunități pentru fermierii români.

„Agricultura și Dezvoltarea Rurală sunt zone de maxim interes pentru România. Este nevoie de măsuri puternice sprijinite de UE pentru relansarea economică a zonelor rurale din România și pentru îmbunătățirea condițiilor de trai de la sate. Am toată convingerea că Uniunea Europeană, prin fondurile de coeziune și dezvoltare rurală, dar și prin asistența pe care o poate oferi este un factor extrem de important pentru susținerea dezvoltării agriculturii din țara noastră.’, a spus eurodeputata  Viorica Dăncilă.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole