20 mai 2022 - 07:24

Ești pasionat de horticultură? Atunci trebuie să știi asta!

Cele mai noi informații despre flori și plante ornamentale, pomi, viță-de-vie și vin, legume, sere și solarii, toate acestea le ai la dispoziție la Zilele Horticulturii Bucureștene – Hortus FlowShow Romania 2022.

Ajuns la cea de a XIX-a ediție, evenimentul organizat anual de Facultatea de Horticultură va avea loc în perioada 5-8 mai 2022, între orele 10:00 și 18:00, în campusul Agronomie-Herăstrău al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, aflat în Bd. Mărăști nr. 59, Sectorul 1, se arată într-un comunicat de presă al instituției de învățământ.

Evenimentul se întrevede a fi o adevărată călătorie în lumea horticulturii prin conferințe, ateliere, expoziții și demonstrații în aer liber. De asemenea, participanții vor putea urmări prezentările hibrid organizate pe cele mai actuale teme din horticultură.

„Împreună cu partenerii noștri ne propunem să inspirăm vizitatorii să trăiască o viață mai prietenoasă cu mediul înconjurător, ecologică și sănătoasă, prin soluțiile de reciclare și de compostare a deșeurilor alimentare și vegetale și prin prezentarea celor mai bune soluții și produse horticole pentru casă și grădină”, se arată în comunicatul transmis de către organizatori redacției AgroTV.

Vizitatorii vor putea achiziționa direct de la producători pomi și arbuști fructiferi, flori, plante ornamentale, semințe, răsaduri de legume și flori, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură și produse agricole tradiționale.

Ediția din acest an a evenimentului Zilele Horticulturii Bucureștene se desfășoară sub simbolul bujorului, pentru a susține în continuare inițiativa proclamării oficiale a Bujorului ca Floare Națională a României.

Vezi aici Programul Zilele Horticulturii Bucureștene 2022.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.