Emil Dumitru, verificari la sistemul de irigatii: ”Am gasit si canale goale”

Secretarul de stat Emil-Florian Dumitru a efectuat ieri, chiar de Florii, o vizită de lucru în județul Călărași, pentru a verifica infrastructura de irigații. Oficialul MADR a postat pe Facebook mai multe fotografii, dar și un mesaj despre ceea ce a găsit în teren.

”Astăzi, de Florii, am făcut o vizită de lucru în județul Calarasi, pentru a mă asigura ca infrastructura de irigații din această zonă este funcțională și face față in aceasta perioada importanta pentru agricultori.

Din păcate, am gasit și canale goale (care trebuiau sa deservească peste 20.000 ha). Aceasta este moștenirea lăsată de fosta guvernare care își permite să ne dea lecții la TV: canale goale, agricultori care nu își pot iriga terenurile pe aceasta seceta! Aș dori să îi întreb pe acestia (unii din ei au fost demnitari aproape 7 ani jumăte in acest minister), ce au făcut în acest timp pentru agricultori?

Din fericire, îmbunătățirile funciare reprezintă prioritatea 0 pentru guvernul PNL și vom avea grija ca toate aceste canale sa aibă apă pe ele!

Stația de pompare 388 calmatui – funcțională
Srpa 11 12 Sultana – nefuncțională”, a precizat Emil Dumitru pe Facebook.

Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult