Emil Dumitru, verificari la sistemul de irigatii: ”Am gasit si canale goale”

Secretarul de stat Emil-Florian Dumitru a efectuat ieri, chiar de Florii, o vizită de lucru în județul Călărași, pentru a verifica infrastructura de irigații. Oficialul MADR a postat pe Facebook mai multe fotografii, dar și un mesaj despre ceea ce a găsit în teren.

”Astăzi, de Florii, am făcut o vizită de lucru în județul Calarasi, pentru a mă asigura ca infrastructura de irigații din această zonă este funcțională și face față in aceasta perioada importanta pentru agricultori.

Din păcate, am gasit și canale goale (care trebuiau sa deservească peste 20.000 ha). Aceasta este moștenirea lăsată de fosta guvernare care își permite să ne dea lecții la TV: canale goale, agricultori care nu își pot iriga terenurile pe aceasta seceta! Aș dori să îi întreb pe acestia (unii din ei au fost demnitari aproape 7 ani jumăte in acest minister), ce au făcut în acest timp pentru agricultori?

Din fericire, îmbunătățirile funciare reprezintă prioritatea 0 pentru guvernul PNL și vom avea grija ca toate aceste canale sa aibă apă pe ele!

Stația de pompare 388 calmatui – funcțională
Srpa 11 12 Sultana – nefuncțională”, a precizat Emil Dumitru pe Facebook.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole