Emil Dumitru (Pro Agro): Sunt comune din Sud în care nu se mai colectează laptele nici cu 50 de bani, nici cu 40 de bani.

Dumitru_ProAgroPreşedintele Pro Agro, Emil Dumitru, a vorbit la AGRO TV despre nevoia de colaborare reală în România pentru găsirea de soluţii viabile care să îi salveze pe fermieri.
„Sunt comune din Sud în care nu se mai colectează laptele nici cu 50 de bani, nici cu 40 de bani,nu se mai ia laptele pur şi simplu. Am nevoie să reînnod contractele cu procesatorii, ca să le ia laptele şi la toamnă să nu vorbim despre înjumătăţirea efectivelor de animale. Ar trebui să regândim programul „Laptele şi cornul”, ca să facem ceva”, a atenţionat Emil Dumitru, la AGRO TV.
Prima soluţie pentru rezolvarea problemelor este asocierea şi colaborarea, după opinia şefului Pro Agro:
„Eu cred că oamenii trebuie să aibă încredere în asociere şi că trebuie să construim ceva. Îmi exprim încrederea că fermierii români vor avea piaţă în România. Cred că şeful guvernului va găsi soluţii.Ar fi bine să implementăm legea şi, acolo unde vor fi probleme, să fie găsite soluţii de implementare. Cred că sunt foarte mulţi producători care produc mrfă de clitate şi că românii au de unde alege”, a spus liderul Pro Agro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole