Emil Dumitru, mesaj pentru legumicultori: Hipermarketurile va vor prelua marfa

Ministerul Agriculturii vine în sprijinul legumicultorilor care nu au unde să își vândă marfa! Secretarul de stat MADR, Emil Dumitru, le-a transmis producătorilor de legume că instituția pentru care lucrează inițiază un dialog cu hipermarketurile, să se deplaseze în bazinele legumicole și să preia marfa legumicultorilor. Acesta i-a îndemnat pe producători că pot să comunice cantitățile de legume pe care le au disponibile, completând un formular ce va fi publicat pe site-ul MADR în cursul acestei zile.

”Pe site-ul MADR vom avea postat un formular pe care vă încurajez să îl completați și scrieți acolo ce cantități de legume aveți disponibile și să încercăm să avem un dialog cu hipermarketurile să se deplaseze în bazinele legumicole să vă preia marfa. Țin să vă asigur că cu toții suntem conștienți de efortul pe care îl faceți în această perioadă pentru a asigura securitatea alimentară a românilor”, a precizat Emil Dumitru, într-un video postat pe pagina sa de facebook.

Secretarul de stat i-a mai îndemnat pe fermieri să respecte regulile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

”Vreau să vă rog în mod imperios să respectați cu sfințenie distanțarea socială și să vă asigurați că în activitatea din fermă toate regulile sunt respectate, regulile de igienă, să asigurați o rotație a celor care merg în câmp astfel încât să nu existe vreun blocaj odată cu apariția vreunui eventual focar de coronavirus”, a mai transmis Emil Dumitru, secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole