Emil Dumitru (MADR) a efectuat testul pentru COVID-19! Care e rezultatul?

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Emil Dumitru, a efectuat astăzi testul pentru a afla dacă este sau nu infectat cu noul coronavirus. Rezultatul testului este unul negativ, așadar oficialul MADR, cât și oamenii cu care a intrat în contact în ultimele zile, sunt în siguranță.

Rezultatul este extrem de relevant, mai ales în contextul în care secretarul de stat s-a deplasat ieri, 21 aprilie, în comuna Grădinari, județul Olt, acolo unde a avut o întâlnire cu fermierii din zonă și le-a vizitat solariile, pentru a constata pagubele produse de intemperiile de la sfârșitul săptămânii trecute. În condițiile de risc actuale și măsurile de distanțare socială impuse de autorități, vizita lui Emil Dumitru a fost una riscantă, însă după cum relevă rezultatele testului, sănătatea fermierilor prezenți la întâlnire nu a fost pusă în pericol.

Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult