Emil Dumitru (MADR), intalnire cu legumicultorii! Se decide soarta Casei UNIREA

Sindicatul Producătorilor Agricoli Olt, membru al Uniunii Salvăm Țăranul Român, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și SN Casa Română de Comerț Agroalimentar UNIREA S.A., organizează joi, 8 octombrie 2020, ora 11:00 în localitatea Pleșoiu, Jud. Olt o întâlnire interactivă despre legumicultura românească și a viitoarelor oportunități de colaborare a fermierilor cu SN Casa Română de Comerț Agroalimentar UNIREA S.A. și la care vor participa domnul Secretar de Stat MADR Emil Dumitru, împreună cu conducerea executivă a UNIREA S.A.

De asemenea, vor fi prezenți și instituții publice din Jud. Olt, primari, fermieri din majoritatea bazinelor legumicole importante din Județul Olt (Pleșoiu, Strejești, Grădinari, Izbiceni, Giuvărăști, Gârcov, Cilieni, Scărișoara, Urzica, Vădăstrița etc.) și membrii fondatori ai Uniunii Salvăm Țăranul Român.

Evenimentul se va desfășura pe stadionul din comuna Pleșoiu cu respectarea regulilor de distanțare social și respectarea condițiilor impuse de starea de alertă.

Producătorii de legume din bazinul legumicol Pleșoiu-Strejești-Grădinari sunt recunoscuți pentru calitatea produselor atât în județ cât și în țară.

Cei interesați sunt așteptați să fie alături de noi joi, 8 octombrie 2020, ora 11:00 pe stadionul din comuna Pleșoiu, Jud. Olt.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole