12 mai 2021 - 20:26

Emil Dumitru, controale personale! “Ati avut probleme la APIA?”

Secretarul de stat din ministerul Agriculturii, Emil Dumitru, a început deja controalele asupra procesului de depunere a cererilor APIA, încă din prima zi a campaniei. Acesta a sunat, prin sondaj, mai mulți fermieri din diferite zone ale țării, pentru a se interesa de experiența acestora în relația cu funcționarii Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) de la centrele locale.

Secretarul de stat nu s-a interesat doar de problemele pe care le întâmpină fermierii în relația cu APIA, ci și problemele din activitatea lor agricolă de zi cu zi. 

”Așa cum am promis, am sunat astăzi aleatoriu câțiva beneficiari de subvenție pentru a mă asigura că sunt tratați cum trebuie de personalul APIA și că nu au avut probleme la depunerea cererii unice de plată!

Aceste telefoane vor deveni un obicei pentru mine! Doar așa mă voi asigura că fermierii sunt respectați de personalul din cadrul Ministerului Agriculturii și agențiilor din subordine!”, a scris Emil Dumitru pe pagina sa de Facebook.

Așa cum am promis, am sunat astăzi aleatoriu câțiva beneficiari de subvenție pentru a mă asigura că sunt tratați cum trebuie de personalul APIA și că nu au avut probleme la depunerea cererii unice de plată!Aceste telefoane vor deveni un obicei pentru mine! Doar așa mă voi asigura că fermierii sunt respectați de personalul din cadrul Ministerului Agriculturii și agențiilor din subordine!#SecretarDeStat#LaAgricultură

Publicată de Emil-Florian Dumitru pe Luni, 2 martie 2020

Reamintim că luni, 2 martie 2020, APIA a demarat campania de depunere a cererilor pentru subvențiile agricole din acest an. Solicitările se fac pe bază de programare până pe 15 mai inclusiv.