ELEVII DIN BUCUREȘTI, PUȘI LA MUNCI AGRICOLE

In Bucuresti, tinerii invata agricultura chiar in curtea scolilor si a liceelor.

Plantează roșii, castraveți și salată verde, scriu articole de presă specifice domeniului sau cresc găini, iar pe langa toate acestea le-a revenit si bucuria de a merge la scoala.

Educatori și profesori cu viziune îi învață pe adolescenti și ce nu este prevăzut în programa școlară. De exemplu, copiii si tinerii din Bucureşti au avut ocazia să vadă cum se îngrijesc păsările.

Foarte mulţi dintre ei chiar nu au văzut o găină vie sau nu au pus mâna pe asa ceva. S-a simţit vădit bucuria lor şi entuziasmul când au văzut gainile si, mai ales, le-au alergat.

Galinaceele hrănite cu alimente organice produc cele mai sănătoase ouă și le oferă copiilor, pe lângă lecţia de responsabilitate, ocazia să mănânce sănătos. Iniţiativa proiectului aparţine unor tineri antreprenori din Capitală, care închiriază găini.

- Publicitate -

Practic cei care au pus in practica proiectul vor sa-i ajute pe părinţi să privească educaţia şi altfel decât apelând la tehnologie. Alt proiect inedit se desfășoară la Școala Ferdinand. Elevii învaţă să fie harnici. Iar primul pas pe care l-au făcut a fost să-şi amenajeze propria grădină cu zarzavaturi şi plante aromatice.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole