23 ianuarie 2022 - 17:23

După demisia din Guvern, Oros revine în fața studenților

După demisia din Guvern anunțată marțea trecută, ministrul Oros nu mai are emoții la moțiunea de cenzură îndreptată împotriva cabinetului Cîțu, ci mai degrabă a fost emoționat la revenirea în fața studenților.

Adrian Oros a participat astăzi la ceremonia de deschidere a anului universitar la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, ceremonia fiind condusă, în fața aulei „Mihai Șerban”, de către rectorul universității, Prof. dr. Cornel Catoi.

„Sunt deosebit de onorat să fiu absolvent și profesor al acestei prestigioase universități, care îmbină în mod ingenios tradiția și modernitatea. Astfel, doresc să transmit un nou an universitar cu rezultate excelente tuturor profesorilor și studenților și să ne revedem sănătoși!”, a transmis ministrul Oros celor prezenți.

„VIVAT, CRESCAT, FLOREAT USAMV Cluj-Napoca!”, a fost mesajul lui Adrian Oros postat și pe pagina de Facebook a Ministerului Agriculturii și Dezvoltării rurale, în care se mai arată că „agricultura României are nevoie de tineri specialiști, care, cu dăruire și inteligență, să poată garanta un viitor mai bun pentru această ramură vitală a societății noastre”.