Dumitru Grigorean (ACVCR):Ne aflăm într-un mare pericol în ceea ce priveşte siguranţa alimentară a poporului român

grigoreanPreşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Vaci de Carne din România, Dumitru Grigorean, a declarat în exclusivitate pentru AGRO TV că, în contextul scăderii drastice a numărului de vaci de carne din România şi a perspectivelor nu prea optimiste pentru crescătorii de bovine, este posibil ca România să rămână fără vaci:
„Ne aflăm într-un  mare pericol în ceea ce priveşte siguranţa alimentară a poporului român. Avem o scădere drastică a efectivelor de bovine de carne din România, iar 70% din carnea de vită care se consumă în România provine din import sau din schimburi intracomunitare, aşa că ar trebui să ne gândim ce se va întâmpla peste 10, 20, 30 de ani. Acum suntem liniştiţi că mi vine carne din afară, dar ar trebui să ne asigurăm că avem ce mânca şi dacă nu vom mai avea de unde aduce carne”, a declarat preşedintele asociaţiei.
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole