Drumul la stână i-a fost fatal! A murit strivit sub tractor!

Tragedie în Suceava! Drumul la stâna socrului său i-a fost fatal unui localnic din comuna Mălini, care a murit strivit sub tractorul cu care se dusese să aducă niște lână.

În seara de 3 august, Poliția din comuna Mălini, județul Suceava, a fost anunțată de un localnic că un tractor s-a răsturnat pe câmp, iar un bărbat a rămas prins sub vehicul, conform publicației știrisuceava.net

Echipa de intervenție ajunsă la fața locului, a constat că bărbatul în vârstă de 44 de ani, din satul Pâraie, comuna Mălini a decedat. 

Localnicii spun că bărbatul în jurul orelor 19:00, s-a deplasat la stâna socrului său, unde a încărcat niște lână într-un atelaj hipo, tractat de un utilaj agricol, după care a pornit spre domiciliu singur. Pe drum, în momentul în care a coborât o pantă abruptă, pe un drum agricol din extravilanul localității, s-a răsturnat, iar bărbatul a fost prins sub tractor,  echipajul medical sosit la fața locului constatând decesul acestuia. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole