8 decembrie 2021 - 15:20

Două tinere și-au găsit sfârșitul în lanul de porumb

Două tinere, în vârstă de 28 și 32 de ani, Sara El Jaafari și Hanan Nekhla, de naționalitate marocană, au fost găsite moarte într-un lan de porumb din Triulzi, Milano. Una dintre fete a sunat la 112 vorbind despre un accident cu o combină, apoi telefonul s-a stins.

Șoferul utilajului, de numai 28 de ani, stropea cu insecticid lanul de porumb înalt de câțiva metri, când le-a lovit pe Sara El Jaafari, de 28 de ani, și Hanan Nekhla, de 32 de ani, două tinere marocane, relatează  La Stampa, preluat de Digi.24.ro

Sara a mai trăit după impact și a reușit să sune la 112 și să anunțe autoritățile că „este rănită, iar prietena ei este moartă”, după ce au fost lovite de o combină agricolă. Mesajul a fost transmis în limba arabă. Echipele de salvare au pornit în căutarea celor două tinere după ce un translator a tradus mesajul. Cadavrele au fost descoperite la 30 de ore după apelul telefonic.

Anchetatorii încearcă să afle acum ce căutau cele două tinere în lanul de porumb. Potrivit primelor informații, ele ar fi fost însoțite de doi bărbați, de asemenea marocani, care ar fi asistat la accident, dar care au fugit apoi fără să anunțe autoritățile, potrivit Corriere della Sera. Se pare că aceștia stau în Italia fără forme legale și nu au vrut să aibă de-a face cu autoritățile.

sursa foto: https://milano.corriere.it/