17 septembrie 2021 - 17:11

Dorin Cojocaru (APRIL), mesaj de ULTIMA ORA! Ce se intampla in industria laptelui

APRIL sprijina toate demersurile autoritatilor romane si sustine masurile de protective impuse de catre acestea. 

Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui asigura consumatorii din Romania ca exista flux continu de asigurare a necsarului de produse lactate pentru populatie!

 In aceasta perioada delicata, APRIL face echipa si sustine toate demersurile si eforturile depuse de catre MADR, ANPC, ANSVSA,  de a asigura necesarul de alimente pentru populatie in conditii de Siguranta si Securitate Alimentara maxima.

Impreuna cu autoritatile competente, facem tot posibilul sa asiguram conditii optime de functionare a filiere laptelui.

APRIL colaboreaza cu ANPC in ce priveste supravegherea si monitorizarea produselor lactate pe rafturile magazinelor si sustine demersurile ANPC in ce priveste reducerea neconformitatilor de la raft. Consumatorii trebuie sa intelega ca nu exista nici un motiv de panica in ce priveste asigurarea fluxului de alimente in magazine. Indiferent de gradul si starea de urgenta,  suntem capabili sa asiguram produse alimentare pentru cetateni.

APRIL este in permanenta legatura cu  MADR, ANSVSA, ANPC , AMRCR,  pentru a depista si solutiona potentiale probleme sau disfunctionalitati ce pot aparea pe flux de la “furca la furculita”!

Stimati consumatori, pastrati-va calmul , nu cumparati mai mult decat este  necesar ! Avem destule materii prime, fabricile functioneaza la parametrii optimi, totul functioneaza in parametrii normali!

Pentru fermieri si procesatori : Ministerul Agriculturii impreuna cu ANSVSA sustin Filiera Laptelui si lucreaza permanent pentru a gasi solutii de sustinere in functie de fiecare etapa a crizei declansate de aceasta pandemie.

Avem destule resurse sa trecem si peste acesta epidemie!

Cu stima,

Dorin Cojocaru