Dorin Cojocaru (APRIL): Eu nu cred că îmbolnăvirea copiilor s-a făcut din cauza brânzei Brădet

cojoPreședintele Asociației Patronatelor din Industria Laptelui din România, Dorin Cojocaru, a luat apărarea celor de la fabrica Lactate Brădet,  care au fost puși la zid, ca fiind principalii vinovați pentru apariția cazurilor de îmbolnăvire a bebelușilor din Argeș.
„Am făcut o analiză în toate vitrinele asistate din magazine și am descoperit că peste 80% aveau E-Coli. Multe dintre alimente sunt deschise și lăsate în tăvi, unde intră în contact alimentele și ambalajele, ceea ce nu e E-Coli. Există atât de multe posibilități de contaminare încât nu cred că e bine să spunem că cei de la firma Lactate Brădet sunt vinovați. Comunicatul a fost dat prea repede, fără ca cineva să se fi gândit că distruge o afacere. Nu vi se pare că prea repede a fost mutată atenția de la Spitalul din Argeș la alimente?”, a spus Dorrin Cojocaru, pentru AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole