Dorin Cojocaru, președintele APRIL, este convins că acum trebuie să fie făcute verificări mai atente la produsele din magazine, deoarece există riscul ca acestea să infectate cu E.coli în timpul manipulării și, în final, să fie acuzați și condamnați pentru calitatea lor producătorii nevinovați.
„Cine este vinovat dacă alimentele se infectează pe parcurs? Cine controlează tăvile în care se țin alimentele? Dar paletele cu care se manevrează? Cine se ocupă de aceste aspecte DSP sau DSV? Cine este vinovat? Eu am văzut în piață vase cu smântână în care cădea rugină, era o smântână pestriță. Este vinovat producătorul în acest caz?”, a declarat Cojocaru, la AGRO TV.
Dorin Cojocaru (APRIL): Cine este vinovat dacă alimentele sunt infestate în timpul manipulării?
Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.