Doliu în lumea agricolă! A murit liderul companiei Bonduelle

Bruno Bonduelle, fostul CEO al uneia dintre cele mai cunoscute afaceri de familie din industria agroalimentară, specializată în conserve și legume congelate, a murit, vineri, la vârsta de 89 de ani, în Marcq-en-Barœul, scrie Le Monde.

Bonduelle a condus compania cu același nume între anii 1985 și 1994.

„Bruno Bonduelle a fost un jucător cheie în transformarea grupului, pe care l-a susținut în extinderea acestuia în Franța și la nivel internațional prin extinderea activității în Spania, Portugalia și Europa Centrală. Salutăm memoria unui mare căpitan de industrie al cărui spirit antreprenorial și îndrăzneală au permis dezvoltarea economică și socială a multor actori din metropola Lille”, se arată în comunicatul oficial prin care reprezentanții companiei anunță care anunță decesul fostului CEO.

Compania franceză a realizat în cursul exercițiului financiar 2021-2022 (încheiat pe 30 iunie) o cifră de afaceri de 2,9 miliarde de euro.

Sursa foto: Twitter

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole