Doliu în comună! Primarul și-a găsit sfârșitul în lamele unei combine agricole

Zi de doliu pentru localnicii din comuna Obârșia, din județul Olt, după ce primarul comunei a murit prins în lamele combinei agricole în timp ce se afla la cel de-al doilea lui job, pe un teren agricol, conform publicației Gazeta de Sud. 

Potrivit Știri de Olt, citat de Gazeta de Sud, Tudor Udrea, avea 64 de ani, și ar fi oprit combina agricolă, după ce i s-ar fi părut că nu funcționează bine. În timpul verificării, utilajul, staționat dar cu lamele în funcțiune, i-ar fi prins un picior, pornind o hemoragie puternică, ulterior survenind decesul primarului. 

La data de 12 august, echipa de intervenție din județul Olt s-a deplasat pe un teren agricol după ce au fost anunțați prin 112 că o persoană ar fi fost surprinsă și accidentată în urma unei combine agricole. Ajunși la fața locului, au identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 64 de ani, care era primar în comuna Obârșia, județul Olt. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole