DOI TISMANENI NU AU AVUT NICIO RETINERE IN A TAIA UN FAG. ACUM AU

97

La data de 2 august, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată, prin apelul 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au tăiat fără drept și au sustras un arbore specia fag, cu diametrul la cioată de 50 de centimetri, din pădurea ce aparține Ocolului Silvic Tismana.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, la data de 8 august au fost identificați doi bărbați de 27 și 39 de ani, ambii din orașul Tismana, bănuiți de săvârșirea faptei, fiind dispusă măsura reținerii acestora pentru 24 de ore. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor două persoane, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori si sustragere de material lemnos, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.

Salutam masura prompta, cu titlu de exemplu pentru cei care au asemenea porniri, dar nu putem sa nu  ne gandim la cei care defriseaza munti intregi, si sa ne punem, firesc, intrebarea, pe ei cine-i opreste si, proportional, care ar fi masurile ce li s-ar cuveni?

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult