DOI MUREȘENI, CERCETAȚI PENTRU CRUZIME ÎMPOTRIVA ANIMALELOR PENTRU O POSTARE PE FACEBOOK

112

Poliţiştii din comuna Bahnea s-au autosesizat, miercuri, în urma vizionării pe internet a unor imagini postate pe o reţea de socializare care îl înfăţişau pe un bărbat din localitate în timp ce schingiuia un pui de vulpe şi au deschis un dosar penal pe numele a doi indivizi, pentru cruzime împotriva animalelor şi braconaj.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV
‘Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, un tânăr de 19 ani, din Bahnea, ar fi capturat trei pui de vulpe, pe care i-ar fi dat unui bărbat, de 30 de ani, din aceeaşi localitate. Ulterior, bărbatul ar fi schingiuit animalele şi ar fi postat pe o reţea de socializare imaginile video cu faptele de cruzime comise. Poliţiştii au solicitat sprijinul unei asociaţii de vânătoare pentru ridicarea şi salvarea puilor de vulpe de la un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Cristeşti, căruia i-au fost înstrăinate animalele. (…) Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de schingiuirea animalelor şi braconaj’, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, într-un comunicat de presă.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Cei doi bărbaţi din Bahnea sunt cercetaţi de poliţişti pentru infracţiuni prevăzute de Legea nr 205/2004 privind protecţia animalelor şi Legea vânătorii şi a fondului cinegetic nr. 407/2006.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

IPJ Mureş a precizat că, în urma interesului manifestat de mai mulţi cetăţeni, care au fost impresionaţi de acest caz, toate sesizările primite vor fi ataşate la dosarul cauzei.

Citește și

Comentariile sunt închise