15 mai 2021 - 21:28

Doi hoti de animale, prinsi in judetul Iasi! Au ajuns dupa gratii

Polițiștii ieșeni au identificat doi bărbați bănuiți de furt calificat. Aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău și Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au identificat doi barbați, de 39 și, respectiv, 35 de ani, din comuna Balș, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, informează bzi.ro

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 14 spre 15 februarie, în timp ce s-ar fi aflat pe raza comunei Cotnari, aceștia i-ar fi sustras un număr de 8 ovine unui bărbat, de 50 de ani, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 4.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 17 februarie, aceștia au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași. La data de 18 februarie, Judecătoria Hârlău a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor doi bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. Cercetările continuă.