DOI BĂRBAȚI AU FURAT UN CAL, DUPĂ CE AU ÎNCERCAT SĂ ÎL CUMPERE

126

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud i-au identificat pe doi bărbați din județul Cluj,  bănuiți de furtul unui cal ce se afla la păscut în grădina unui cetățean din comuna Rimetea. Animalul a fost recuperat și restituit proprietarului.

În după amiaza zilei de 22februarie .2017, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au fost sesizați de către un cetățean din comuna Rimetea, cu privire la faptul că i-a dispărut calul ce-l lăsase la păscut în grădina locuinței.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în dimineața aceleiași zile, la locuința bărbatului s-au prezentat doi bărbați, de 30 și 38 de ani, ambii din comuna Moldovenești, județul Cluj, care au negociat cu proprietarul animalului, vânzarea acestuia, însă nu s-au înțeles la preț.

Ulterior, cei doi bărbați s-au întors la locuința păgubitului și au furat calul ce era la păscut, în grădina casei, transportându-l la domiciliul unuia din ei.

Polițiștii au recuperat animalul și l-au restituit proprietarului, iar față de cei doi bărbați au întocmit dosar penal în care sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult