Doi bărbați atacați de un urs venit la miere

Doi bărbaţi au fost atacaţi de un urs, miercuri seara, la marginea localității Obârşia Cloşani, unde animalul venise atras de niște stupi, a anunţat ISU Mehedinţi.

Potrivit sursei citate, bărbații prezentau plăgi la mâini, dar sunt conştienţi şi stabili hemodinamic şi respirator, informează AGERPRES.

„Apelul la 112 a fost făcut de către primarul localităţii, care a anunţat faptul că doi bărbaţi au nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost atacaţi de un urs, care a fost atras de nişte stupi, amplasaţi la marginea localităţii Obârşia Cloşani. Persoanele, care prezentau plăgi la nivelul membrelor superioare, au fost preluate, în stare de conştienţă, de către echipajele medicale SMURD şi SAJ, fiind transportate la Centru de Primiri Urgenţe din localitatea Baia de Aramă”, informează ISU Mehedinţi.

Pentru avertizarea populaţiei din zona Obârşia Cloşani, pompierii au transmis un mesaj RO-ALERT.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. La animalele de politruci primeaza salbataciunile nu omul……., asta probabil datorita faptului ca ei fac parte din aceiasi categorie cu salbataciunile.Orbibil ce se intampla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole