Documentul OBLIGATORIU pentru crescătorii de vaci care solicită subvenția APIA

Crescătorii de vaci care vor să primească sprijinului cuplat în sectorul zootehnic plătit de APIA, trebuie să obțină în primul rând adeverința necesară de la societățile de ameliorare. În emisiunea ”Agricultura la Raport”, Zoltan Haller, membru fondator al Asociației Crescătorilor de Vaci – ”Bălțată Românească” Tip Simmental (ACVBR-SIM), a explicat cum pot fermierii să acceseze aceste adeverințe.

”E știut faptul că pentru depunerea cererilor, fermierii care aplică și pentru subvenția de sprijin cuplat în zootehnie au nevoie și de o adeverință de la societățile de ameliorare. Aceste adeverințe le vom posta, începând cu data de 2 martie, pe site-ul nostru, unde fiecare fermier poate să intre, să se autentifice și să verifice dacă animalele pe care le are în exploatație se regăsesc în acea adeverință, dacă crotaliile sunt corecte, dacă adresa unde are ferma este corectă, astfel încât adeverința să nu aibă greșeli în momentul în care va fi validată.

Mesajul nostru est foarte clar: intrați pe pagina noastră, logați-vă cu codul de exploatație și parola ”a”. Acolo veți regăsi adeverința pe care, pentru 2022, asociația noastră a elaborat-o. Să o verificați și să o transmiteți mai departe asociației care vă face COP-ul. Acest mesaj a venit și din partea celor de la ANZ, care îi roagă pe fermieri să se pregătească pentru toate etapele care vor include inclusiv controlul pe teren și alte detalii”, a precizat Zoltan Haller în direct la AGRO TV.

Reamintim faptul că perioada de depunere a cererilor unice de plată la APIA fără penalități se va desfășura între 1 martie și 16 mai 2022.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole