DOAR UN SFERT DIN POLIȚELE DE ASIGURARE PENTRU LOCUINȚE, ÎN MEDIUL RURAL

Numărul polițelor active de asigurare obligatorie a locuinței (PAD) a crescut cu 6,13%, ajungând, la 31 ianuarie 2017, la 1,691 milioane, comparativ cu 1,593 milioane polițe PAD active la 31 ianuarie 2016, conform statisticilor Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), societatea care emite acest tip de asigurări.

La finalul anului trecut, erau active 1.703.047 polițe PAD, în timp ce la 31 decembrie 2015 erau active 1.590.954 polițe.

Potrivit PAID, la sfârșitul lunii ianuarie 75,1% dintre polițele active la nivel național erau încheiate în mediul urban și 24,9% în mediul rural, iar, în funcție de tipul de locuință, 92,2% din polițele PAD vizează locuințele de tip A (cele cu structura de rezistență din beton armat, metal sau lemn, cu pereții exterior din piatră, cărămidă arsă sau materiale supuse unui tratament termic sau chimic) și 7,8% locuințele de tip B (cele cu pereții exterior din cărămidă nearsă sau material nesupus unui tratament termic sau chimic), potrivit AGERPRES:

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole