Grăbiți-vă! DOAR ÎN APRILIE mai puteți accesa aceste finanțări de 1,5 milioane de euro/proiect!

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) transmite miercuri fermierilor interesați că, până pe 30 aprilie 2024, mai pot fi depuse cereri pentru finanțări din fonduri europene nerambursabile prin intermediul intervenției DR-15 – Investiții în exploatații pomicole, cu cele două componente:

– Componenta înființare și modernizare exploatații pomicole, cu o alocare financiară de 142.383.527 de euro;

– Componenta înființare și modernizare pepiniere pomicole, cu o alocare financiară de 9.000.000 de euro.

Beneficiari ai acestor finanțări pot fi fermieri (excepție persoanele fizice), cooperative agricole și societățile cooperative care deservesc interesele membrilor fermieri, grupuri și organizații de producători constituite în baza legislației naționale în vigoare şi recunoscute de MADR care deservesc interesele membrilor.

Prin intervenția DR 15 se acordă fonduri nerambursabile în proporție de maximum 65% din costurile eligibile, fără a depăși 1.500.000 de euro/proiect, cu excepția proiectelor care propun achiziția de utilaje și echipamente agricole, a căror valoare este de maximum 300.000 de euro.

Pentru informații suplimentare accesați https://www.afir.ro/domenii-de…/detalii-si-anexe-dr-15/

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole