DNA efectuează percheziții la un institut de creștere a oilor și caprelor din Caransebeș!

Au loc percheziţii la sediul a două instituţii publice din judeţul Caraş Severin, într-un dosar privind fraude cu fonduri europene. Potrivit unui comunicat al DNA transmis Agerpres, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Timişoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni privind fraudă cu fonduri europene şi infracţiuni de serviciu, comise în anul 2022.

Descinderile au loc la Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor (SCDCOC) Caransebeş şi la o fermă aparţinând Staţiunii, fiind vorba, printre altele, despre obţinerea de fonduri europene pentru dezvoltarea raselor de ovine, au precizat surse judiciare pentru Agerpres.
„Joi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii în două locaţii, ambele fiind sedii ale unei instituţii publice situate în judeţul Caras Severin”, menţionează comunicatul DNA.
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie beneficiază de sprijin din partea Direcţiei Generale Anticorupţie, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, se mai arată în comunicat.

„Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a informat reper24.ro,  Biroul de Informare și Relații Publice al Direcției Naționale Anticorupție.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole