DNA FACE ORDINE LA APIA. UN FUNCȚIONAR A FOST ARESTAT

Florin Opris, cel care conduce biroul local al Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura deschis in municipiul Hunedoara, a ajuns in spatele gratiilor.

Functionarul a fost prins in timp ce primea o suma de bani din partea unui fermier, astfel ca a fost pus sub urmarire penala intr-un dosar instrumentat de catre Directia Nationala Anticoruptie.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Potrivit ziarului Mesagerul Hunedorean, “anchetatorii susţin că în perioada 2011 – 2015, Florin Orpiş a pretins şi a primit de la un fermier suma totală de 145.000 de lei. Banii i-a primit printr-un intermediar şi reprezentau o parte din subvenţiile alocate pe terenurile fermierului. În schimbul acestei sume, funcţionarul de la APIA Hunedoara a lăsat să se creadă că are influenţă asupra primarului comunei de domiciliu a fermierului, pentru a-l determina pe acesta să-i acorde martorului o suprafaţă de teren (păşune) mult mai mare decât cea pe care o primise iniţial”.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

În data de 4 mai 2017, Opriş a fost prins in flagrant de catre oamenii legii in timp ce primea suma de 25.000 lei. Directorul APIA Hunedoara, Marcel Socol, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că, imediat ce va primi documentele de la DNA privind situaţia juridică a lui Opriş, îl va suspenda din funcţie, conform legilor în vigoare.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV