DNA FACE ORDINE LA APIA. UN FUNCȚIONAR A FOST ARESTAT

Florin Opris, cel care conduce biroul local al Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura deschis in municipiul Hunedoara, a ajuns in spatele gratiilor.

Functionarul a fost prins in timp ce primea o suma de bani din partea unui fermier, astfel ca a fost pus sub urmarire penala intr-un dosar instrumentat de catre Directia Nationala Anticoruptie.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Potrivit ziarului Mesagerul Hunedorean, „anchetatorii susţin că în perioada 2011 – 2015, Florin Orpiş a pretins şi a primit de la un fermier suma totală de 145.000 de lei. Banii i-a primit printr-un intermediar şi reprezentau o parte din subvenţiile alocate pe terenurile fermierului. În schimbul acestei sume, funcţionarul de la APIA Hunedoara a lăsat să se creadă că are influenţă asupra primarului comunei de domiciliu a fermierului, pentru a-l determina pe acesta să-i acorde martorului o suprafaţă de teren (păşune) mult mai mare decât cea pe care o primise iniţial”.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

- Publicitate -

În data de 4 mai 2017, Opriş a fost prins in flagrant de catre oamenii legii in timp ce primea suma de 25.000 lei. Directorul APIA Hunedoara, Marcel Socol, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că, imediat ce va primi documentele de la DNA privind situaţia juridică a lui Opriş, îl va suspenda din funcţie, conform legilor în vigoare.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole