DN1, Cluj-Oradea, blocat din cauza porcilor

Circulația pe DN1, Cluj-Oradea, a fost restricționată din cauza unui TIR cu peste 100 de porci care s-a răsturnat pe carosabil Evenimentul rutier s-a produs duminică după-amiază, pe DN1, E60, în zona localității Bucea, informează bihon.roporci

„O autospecială pentru stins incendii a fost solicitată pentru a asigura măsuri de prevenire a incendiilor, din cauza scurgerilor de carburant înregistrate în urma răsturnării unui autocamion la intrare în localitatea Bucea. Șoferul a solicitat sprijinul pompierilor, având în vedere că transporta animale vii, peste 100 de porci, până la sosirea mijloacelor de transport care să preia animalele respective”, a precizat ISU Cluj pentru presa locală.

Potrivit primelor informații, se pare că nu ar fi persoane rănite în urma incidentului. Circulația rutieră este restricționată la un singur sens de mers.

Sursa foto: BIHOR ONLINE

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole