1 august 2021 - 19:35

Distractia garantata la Jurilovca, la Festivalul borsului lipovenesc. Oferta senzationala!

Comuna Jurilovca pregateste intens evenimentul de la sfarsitul acestei saptamani, Festivalul borsului lipovenesc (31.08-01.09.2019). Organizat de primarie, anul acesta insa, fondurile necesare bunei desfasurari nu vor fi alocate din bugetul local. Primarul a reusit sa obtina finanţarea prin intermediul Grupului Local pentru Pescărie Durabilă (Fisheries Local Action Group, FLAG) Delta Dunării, potrivit managerului asociaţiei, Valentin Moldoveanu.

Miercuri, în timpul unei conferinţe de presă, primarul comunei Jurilovca, Ion Eugen, a dat asigurari ca toate cele 5 tone de peste utilizate la preparare in cadrul Festivalului borsului lipovenesc, la care isi vor dovedi maiestria 110 persoane, sunt exclusiv din recolta locala, nu din import.

Cele doua zile de festival vor fi si un prilej de buna dispozitie, cu ajutorul interpretilor care vor evolua pe scena si a invitatelor speciale ce vor sustine recitaluri la incheierea fiecarei zile, Lidia Buble si Andra.

[one_half]

[better-wp-embedder width=”100%” height=”300px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”71990″ /]

[/one_half]

[one_half_last]

[better-wp-embedder width=”100%” height=”300px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”71989″ /]

[/one_half_last]

Organizatorii se astepta la un numar mult mai mare de turisti fata de anii trecuti, veniti special pentru festival, asa ca au crescut miza cu inca 10.000 de portii, ajungandu-se la 30.000, ca sa fie pentru toata lumea. Si daca nu sunteti inca hotarati ce veti face in weekend, va prezentam programul spectacolelor si va aducem la cunostinta ca unele agentii de turism din Bucuresti au deschis oferta pentru acest eveniment.

AgroTv va fi acolo pentru voi, nu de alta, dar macar sa va facem pofta de un bors de peste …”ca la mama lui”.