Discriminarea crescatorilor de porci Basna si Mangalita a luat sfarsit. Vin banii!

ACEBOP informează că modificările propuse în C.E.S. referitoare la accesarea Legii 195/2018- Programul de stimulare a reproducției la suine, pentru rasele Mangalița și Bazna, au primit astăzi aviz favorabil in Plenul C.E.S.

Astfel, cea mai importantă modificare este legată de avansul la sumele aplicate în program pentru crescătorii din rasele autohtone.

Crescătorii de porci din rasele Mangalița și Basna, precum și ACEBOP, au considerat că posibilitatea accesării unui avans exclusiv pentru ceilalți aplicanți, constituie concurență neloială în cadrul programului pentru rasele autohtone. Din fericire, plenul CES a fost de acord cu această opinie, făcându-se modificările de rigoare.

Totodată, fermierii și ACEBOP mulțumesc reprezentanților PNR din Plenul CES, pentru susținerea propunerii Comisiei 6 a CES, iar ACEBOP urează fermierilor crescători de suine Mangalița și Basna mult succes, pe mai departe, în circuitul legislativ.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole