Directorul general APIA: Peste 720.000 de fermieri intră la plată săptămâna viitoare!

Peste 720.000 de mii de fermieri își vor primi banii începând in 16 octombrie 2022, dată la care începe plata avansului acordat de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

Potrivit directorului APIA, Adrian Pintea, agenția a pregătit deja listele cu fermierii care vor intra la plată, iar obiectivul instituției este să vireze în conturile agricultorilor peste un miliard de euro până la data de 30 noiembrie 2022.

”În ceea ce privește plata avansului, noi ne-am propus și în acest an ca în acest interval de o lună și jumătate, 16 octombrie – 30 noiembrie, să acordăm peste un miliard de euro. Deci din totalul de 1,928 miliarde euro, peste un miliard să îl acordăm acum, la plata avansului. Din cei 790.000 de fermieri înscriși, peste 720.000 de fermieri deja sunt pregătiți pentru plata avansului, astfel încât zilnic, după data de 16 octombrie, vom efectua plăți consistente”, a precizat directorul general APIA, Adrian Pintea, în direct la AGRO TV, în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole