Directorul APIA, anunț pentru fermieri privind plata avansului subvențiilor

Directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, vine cu vești bune pentru fermierii români. Potrivit acestuia, instituția pe care o conduce se află în grafic în privința controalelor care se realizează în această perioadă, astfel că plata avansului subvențiilor va începe la termenul stabilit, pe 18 octombrie. Mai mult, având în vedere că inspectorii APIA vor finaliza controalele până la acea dată, toți fermierii vor putea beneficia de avansul APIA.

Prezent la sărbătoarea crescătorilor de ovine ”Țurcana – Regina Munților”, la Costești, în județul Hunedoara, Adrian Pintea i-a asigurat pe fermieri de faptul că APIA este pregătită să-și îndeplinească angajamentele asumate și că plățile în avans vor începe conform calendarului, la data de 18 octombrie 2021.

”Există o vorbă străveche care spune așa: “Muncă și veselie!”. Și, pusă în practică, vă garantez că dă cele mai bune rezultate! M-am convins din nou de acest lucru chiar astăzi, într-o zi de toamnă autentică, care m-a găsit tot în mijlocul fermierilor noștri dragi. Astfel, m-am simțit deosebit de onorat să particip la Sărbătoarea crescătorilor de ovine din Costești, comuna Orăștioara, județul Hunedoara. Întâlnirea a reprezentat un bun prilej pentru a discuta cu fermierii-crescători de ovine despre anumite situații pe care aceștia le întâmpină, realizând, totodată, și agenda de lucru a agenției, din perspectiva schemelor de plăți destinate sectorului zootehnic”, a scris Adrian Pintea pe pagina sa de facebook, în urma evenimentului.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole