Director general APIA, anunț pentru fermieri! Subvențiile care intră în cont săptămâna asta

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă încă plățile pentru fermierii care au depus cererile unice de plată în campania 2022. Recent, instituția a dat drumul și la o serie de măsuri de sprijin care fuseseră blocate intenționat, din cauza unor modificări care trebuiau realizate la sistemul informatic.

Potrivit directorului general al APIA, Adrian Pintea, în cursul ultimei săptămâni au fost autorizate la plată cererile a peste 8.000 de fermieri, iar banii urmează să intre efectiv în cont zilele viitoare.

”Săptămâna aceasta am continuat autorizarea la plată a fermierilor pentru Campania 2022. Astfel, un număr de 8.116 de fermieri vor avea în conturi suma de 63,84 milioane euro, sumă autorizată în perioada 20-24 martie 2023”, a precizat șeful APIA.

Acesta a anunțat săptămâna trecută, în direct la AGRO TV, faptul că s-au deblocat plățile pentru Măsura 10 – Agro-mediu și climă, respectiv Măsura 11 – Agricultura ecologică. Potrivit lui Pintea, obiectivul instituției este ca până la finalul lunii martie să fie autorizate la plată toate cererile depuse pentru aceste măsuri.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

5 COMENTARII

  1. Sunt cateva reviste, pe teme agricole, care aduc mereu laude conducerii APIA.
    In fapt, conducerea APIA, nu se dezminte de practica politicienilor si anume aceea de a minti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole