Direcție Agricolă Județeană luată cu asalt de procurori pentru fraude cu fonduri europene!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au demarat joi o serie de percheziții în județ, inclusiv la Direcția pentru Agricultură Județeană, într-un caz ce vizează fraude în derularea unor proiecte cu finanțare din fonduri europene.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, referitoare la aprobarea şi derularea unor proiecte cu finanţare din fonduri europene”, se arată într-un comunicat al Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Potrivit unor surse din anchetă, în dosar sunt vizați trei angajați ai Compartimentului Consultanță din cadrul Direcției Agricole Vâlcea, bănuiți că ar fi primit bani de la fermierii care voiau să acceseze fonduri europene, prin AFIR.

De asemenea, în dosar mai sunt cercetați șapte fermieri, pentru dare de mită.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole