Dimitrie Muscă se alătură la PROTESTUL fermierilor și iese în stradă pe 7 aprilie

Fermierii români ies în stradă, pe data de 7 aprilie 2023, pentru a protesta și a-și striga nemulțumirile colective față de măsurile sau lipsa de măsuri de sprijin din partea Ministerului Agriculturii. La protestul fermierilor inițiat de Forumul APPR va participa și Dimitrie Muscă, unul dintre cei mai cunoscuți agricultori din România.

Acesta a spus, în direct la AGRO TV, ce îl determină să se alăture protestului, chiar dacă consideră că nu aceasta este soluția ideală pentru rezolvarea problemelor.

”Ies în stradă, sigur că ies și va trebui să ieșim toți. Nu este cea mai bună soluție. Aseară discutam la un alt post de televiziune cu Daniel Constantin, fost ministru al agriculturii, care a făcut un speech foarte frumos la televizor. L-am întrebat ce a făcut el în Comisia pentru agricultură? A fost ministru, vrea să revină la minister dacă vine rotativa la PNL, și așa mai departe, dar ce a făcut până acum? Ce fac parlamentarii care ar trebui să apere agricultura? Absolut nimic!

Soluția nu este să ieșim noi în stradă. O facem, dar nu asta ar trebui să fie soluția. Soluția ar fi să se bată ei pentru interesele noastre, să se ducă și la Bruxelles, pentru că ei sunt plătiți de noi, iar noi deja avem alte probleme. Data de 7 aprilie este aproape de Florii, nu este cea mai bună dată, dar nu comentez, ne ducem la protest. Ne aliniem și noi Uniunii Europene, că au ieșit cam toate țările. (…) Am spus-o în repetate rânduri: la noi, dacă ne întâlnim patru, am vrea să fie cinci șefi, asta este la noi”, a precizat Dimitrie Muscă, în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

Protestul fermierilor este unul la nivel național și va avea loc în mai multe puncte din țară, în zona vămilor, prefecturilor sau altor locații cu simbolistică pentru acest demers.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

4 COMENTARII

  1. De ce nu avem subventii ca Germania , Franta, etc? Va spun eu….cand vor considera ca au cumparat suficient teren in Romania, atunci se vor acorda subventii la fel ca in Franta.
    Orientarea spre macro a agriculturii a fost cea mai mare prostie. Priviti orientarea spre micro agricultura din Franta si vedeti ca le merge bine. Francezii au protestat si cu o mie de euro subventie per hectar.

    • Cumpårãtorii de teren ti-au furat ție startu dupå ’90? Pãrinții și rudele tale au facut-o , altfel nu se explicå “raționamentul” ãsta imbecil cã doar ei au vegheat la educația ta, votānd 86% ilici! Spitalele , drumurile, cãile ferate cine nu le-a cumpãrat suficient? Mai mergi la școalã o turã!

  2. Politicienii români numai își încasează salariile și nu rezolva problemele țării fie din incompetenta,fie că nu-i interesează.Ii plătim degeaba pe acești nemernici care au adus Romania aproape de dispariție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole