1 august 2021 - 00:21

Dimitrie Muscă: ”Domnule ministru, n-ai făcut nimic pentru agricultura românească”

Dimitrie Muscă, unul dintre cei mai mari și cunoscuți fermieri din România, a fost invitatul realizatorului Ovidiu Ghinea în cea mai recentă ediție a emisiunii ”Portret de fermier”. Printre alte subiecte interesante de discuție, directorul general al CAI Curtici i-a transmis un mesaj tranșant ministrului agriculturii, Adrian Oros.

”Există conducere la Ministerul Agriculturii? Ați văzut-o pe undeva? În poze și la televizor știu, dar în fapte nu se vede, nu există, iar în actuala gândire pe care o au, nici nu va exista. Pată neagră pe agricultura României în guvernarea lui Adrian Oros. Îmi pare rău să spun asta. N-am nimic cu el, pe cuvântul meu, dar când nu faci nimic, du-te, că sabotezi economia. Agricultura este o ramură a economiei românești și este cea mai puternică. Dacă ai mâncare ieftină și bună, ai liniște în țară. Domnule ministru, n-ai făcut nimic pentru treaba aceasta, n-ai făcut nimic pentru agricultura românească, îmi pare rău să o spun. Dacă vrei, o argumentez cu multe fapte, domnule ministru, câte vrei. Începem cu cele pe care le știm noi doi”, a fost mesajul direct transmis de Dimitrie Muscă pentru șeful MADR.

Pentru a afla mai multe detalii din fermele lui Dimitrie Muscă, precum performanțele la care a ajuns atât în sectorul zootehnic, cât și cel vegetal, vă invităm să urmăriți emisiunea completă pe canalul de youtube Agro TV.

  1. RESPECT domnule Muscă!
    Când o să înceapă să aibă și profit, o să “vină” boala vacii nebune” sau altceva.
    Nu doar criminali și trădători, ci și incapabili și imbecili.Sau invers…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.