19 octombrie 2021 - 11:19

Dimitrie Muscă: ”Domnule ministru, n-ai făcut nimic pentru agricultura românească”

Dimitrie Muscă, unul dintre cei mai mari și cunoscuți fermieri din România, a fost invitatul realizatorului Ovidiu Ghinea în cea mai recentă ediție a emisiunii ”Portret de fermier”. Printre alte subiecte interesante de discuție, directorul general al CAI Curtici i-a transmis un mesaj tranșant ministrului agriculturii, Adrian Oros.

”Există conducere la Ministerul Agriculturii? Ați văzut-o pe undeva? În poze și la televizor știu, dar în fapte nu se vede, nu există, iar în actuala gândire pe care o au, nici nu va exista. Pată neagră pe agricultura României în guvernarea lui Adrian Oros. Îmi pare rău să spun asta. N-am nimic cu el, pe cuvântul meu, dar când nu faci nimic, du-te, că sabotezi economia. Agricultura este o ramură a economiei românești și este cea mai puternică. Dacă ai mâncare ieftină și bună, ai liniște în țară. Domnule ministru, n-ai făcut nimic pentru treaba aceasta, n-ai făcut nimic pentru agricultura românească, îmi pare rău să o spun. Dacă vrei, o argumentez cu multe fapte, domnule ministru, câte vrei. Începem cu cele pe care le știm noi doi”, a fost mesajul direct transmis de Dimitrie Muscă pentru șeful MADR.

Pentru a afla mai multe detalii din fermele lui Dimitrie Muscă, precum performanțele la care a ajuns atât în sectorul zootehnic, cât și cel vegetal, vă invităm să urmăriți emisiunea completă pe canalul de youtube Agro TV.

  1. RESPECT domnule Muscă!
    Când o să înceapă să aibă și profit, o să „vină” boala vacii nebune” sau altceva.
    Nu doar criminali și trădători, ci și incapabili și imbecili.Sau invers…

Comments are closed.