Dimitrie Muscă: ”Am mare încredere în noul ministru, Adrian Chesnoiu”

Deputatul PSD Adrian Chesnoiu, președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, este cel care va prelua, odată cu învestirea noului Guvern PNL-PSD, funcția de Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Acesta a fost audiat în cadrul Comisiilor de agricultură din Parlament și a primit aviz pozitiv, cu 24 de voturi pentru, 6 împotrivă și 0 abțineri, intrând astfel în linie dreaptă către numirea sa oficială în funcția de șef MADR.

Se pare că deputatul de Olt se bucură de susținere și din rândurile fermierilor. Unul dintre cei mai cunoscuți fermieri din România, directorul general al Combinatului Agroindustrial Curtici, Dimitrie Muscă, și-a exprimat susținerea față de Chesnoiu în direct la AGRO TV, în cadrul emisiunii ”Agricultura la Raport”. Întrebat de realizatorul Ovidiu Ghinea ce așteptări are de la viitorul ministru al agriculturii, Dimitrie Muscă a precizat următoarele:

”Am foarte mare încredere în Adrian Chesnoiu. În cunosc și este un om de caracter și de ținută. Trebuie să elimine oamenii lui Oros din Ministerul Agriculturii, pentru că nu au fost constructivi pentru fermieri. Este foarte important acest lucru”, a precizat Dimitrie Muscă în direct la AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole