Diferențe enorme de preț: Castraveți – 1 leu la fermă, 7 lei la supermarket!

Consumatorii sunt indignați de prețurile imense pe care le observă pe rafturile supermarketurilor la legumele românești. 

Supărarea vine din partea unui consumator care a postat pe pagina personală de Facebook diferența imensă dintre prețurile la poarta fermei și cele de la supermarketuri. Castraveții din Kauflaund au ajuns la prețul de 7 lei/kilogramul pe când de la poarta fermei pleacă cu 1 leu. „Kaufland Tecuci 7 lei, Matca 1 leu, astăzi”, a postat Pohrib Marian. 

Și alți consumatori s-au arătat indignați de prețurile umflate de la rafturi. 

„Trista și cruda realitate în care trăim! Suntem victimele unui sistem corupt și fără scrupule. Agricultorul mereu a avut de suferit de pe urma samsarilor și a marilor lanțuri de magazine”, susține printr-un comentariu unul dintre consumatori. 

Un alt membru, susține că prețurile mari a castraveților sunt și în capitală. „Astăzi la București un kg de castraveți este 8 lei”. 

- Publicitate -

Postarea a stârnit peste 50 de reacții și a fost distribuită pe toate grupurile de specialitate, iar consumatorii continuă să susțină că se simt dezamăgiți de prețurile pe care le observă. 

Sursa poze: Pohrib Marian

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole