Dezastru pentru legumicultori! Temperaturile negative de azi-noapte fac prapad in solarii

Președintele SPA Olt, Ion Păunel atrage atenția asupra faptului că în această dimineață în localitatea Pleșoiu din județul Olt s-au înregistrat temperaturi negative cuprinse între -2  și -4,3 grade , cu toate că aplicațiile meteo de pe telefon spuneau că temperatura pe localitatea respectivă va fi între 2 și 4 grade cu plus. Păunel mai spune că, din semnalele pe care le-a primit de la colegi se pare că au fost afectate culturile de tomate în solar plantate de curând.
 
Totodată, un aspect important care trebuie menționat este faptul că aceste temperaturi negative au fost măsurate în solar precizează Ion Păunel. Același lucru îl susțin și alți legumicultori care fac parte din grupul Uniunea salvăm țăranul. Aceștia declară că este o lovitură mare pentru legumicultură și că sunt pierderi la răsaduri.
Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult