Sunt foarte multe lucruri care se spun despre zona rurală. Unul dintre cei mai mari poeți și filosofi români, Lucian Blaga, spunea că ”veșnicia s-a născut la sat”. كيف تربح المال من الانترنت Trăim într-o eră în care așezările urbane devin din ce în ce mai întinse, atât pe orizontală, cât și pe verticală. În secolul vitezei, pare că tot mai mulți oameni se îndepărtează de linștea și simplitatea satelor, pe care le mai caută, poate, doar în vacanțe.
Totuși, satul încă mai reprezintă leagănul copilăriei pentru o mare parte din români. Fie că ne-am născut acolo, sau avem bunici în zona rurală, cu toții am trăit, într-un fel sau altul frumusețea vieții de la țară și ne gândim cu nostalgie la vremurile petrecute pe acele meleaguri. Satul este, de asemenea, locul în care s-au format și s-au păstrat, de-a lungul timpului, valorile morale și spirituale ale acestui neam. În plus, se mai poate spune că zona rurală este motorul civilizației, nu doar în România, ci pe întreg mapamondul, prin tradițiile și etica de muncă născute aici.
O ediție de colecție a emisiunii ”Realități Rurale” a avut ca subiect soarta satului românesc, cum a arătat acesta odată și cum ne dorim să arate în viitor. Realizatorul Bogdan Tudor l-a avut ca invitat pe Cornel Nistorescu, unul dintre puținii piloni ai gazetăriei din România, născut în unul dintre cele mai mici sate din România: Turmaș, județul Hunedoara. Astfel, colegul nostru și-a descusut timp de o oră invitatul pe tragicul, veselul, uneori optimistul subiect legat de ruralul românesc. Cei care nu ați văzut emisiunea o puteți urmări în întregime pe canalul nostru de youtube, Agro TV. قواعد البوكر Până atunci colegii de la Jurnalul de Știri v-au pregătit un scurt fragment, mai mult decât edificator. طرق لعب الدومينو