EXCLUSIV! Când începe depunerea proiectelor pentru fonduri europene prin submăsura 4.1

Varianta finală a Ghidului solicitantului pentru submăsura 4.1 a fost publicat pe site-ul oficial al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR). Prin această submăsură, fermierii pot accesa până la 1,5 milioane de euro pentru investiții în ferme.

Bugetul total alocat de Ministerul Agriculturii pentru submăsura 4.1 este de 760 milioane de euro, iar submăsura este împărțită în opt componente, astfel încât să nu existe o concurență neloială între diferitele sectoare din agricultură.

În emisiunea ”Agricultura la Raport”, Ovidiu Ghinea a aflat câteva informații în exclusivitate despre lansarea sesiunii de depunere a proiectelor pe submăsura 4.1 de la secretarul de stat MADR, Marius Micu.

”Pe 25 octombrie va începe sesiunea de depunere a proiectelor. Vor fi trei praguri, pe trei luni diferite. 25 octombrie – 24 noiembrie este prima lună pentru primul prag. Continuă cu 25 noiembrie – 24 decembrie pentru al doilea prag, după care va urma ultima perioadă 25 decembrie – 25 ianuarie. Este foarte important să înțelegem că toți banii aceștia, undeva în jurul a 800 de milioane de euro, vor trebui implementați până la data de 31 decembrie 2025, adică nu avem o perioadă lungă de timp și va trebui să implementăm toate proiectele care vor fi declarate eligibile”, a precizat secretarul de stat Marius Micu în exclusivitate pentru AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua. Vreau sa fac și eu un proiect de prestări servici în agricultura. Sunt suprafețe mici nelucrate în zona mea și vreau sa îmi eau utilaje sa le lucrez ma poate ajuta cineva.??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole