Triplă certificare la nivel european pe schema de calitate pentru produse locale

Deltaica Seafood Srl Tulcea, fondată în anul 2002 de către o familie cu tradiție pescărească de un secol, este o companie care urmărește creșterea reputației Deltei Dunării în lume și sprijină dezvoltarea comunităților deltaice prin realizarea de produse alimentare de calitate  cu valoare nutritivă, cu specific local și indicație geografică, din materii prime și ingrediente naturale.

Deltaica este o marcă de produse gastronomice pescărești realizate pe baza rețetelor tradiționale deltaice, cu resurse din Delta Dunării și Marea Neagră, capturate responsabil, cu respect pentru natură.

În prepararea produselor din pește marca Deltaica se utilizează numai ingrediente naturale, acestea constituind o excelentă sursă de sănătate datorită conținutului important de Omega3.

Produsele Deltaica sunt singurele produse de pe piață la ora actuală în producția cărora nu se utilizează nici un fel de aditivi chimici.

Trei dintre produsele brandului Deltaica sunt certificate la nivel european pe scheme de calitate: Scrumbia de Dunăre afumată, Salata cu icre de știucă de Tulcea și Salata tradițională cu icre de crap. Certificarea europeană reprezintă o garanție față de consumator, produsul realizându-se pe o schemă de calitate superioară.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole