Daniel Constantin (ex-MADR): Fondurile europene sunt în acest moment într-un impas, România este în impas.

constantin_ruralFostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, a remarcat într-un comunicat de presă, că „fondurile europene sunt în acest moment într-un impas, România este în impas”.

„Este inadmisibil ca până în acest moment nicio măsură să nu fie deschisă din perioada de programare 2014-2020, în condițiile în care investițiile publice guvernamentale se bazează într-o proporție de 43% pe fonduri europene”, a mai declarat el.
Potrivit fostului ministru, Țsituația în privința fondurilor europene nu este roz deloc, performanța Guvernului este slabă și sper ca premierul Cioloș să vină cu o propunere viabilă, una care să pună lucrurile în mișcare în acest domeniu. Dacă situația va continua în aceeași direcție, atunci România riscă foarte mult ca anul acesta să fie unul de sacrificiu în privința fondurilor de la Uniunea Europeană. ALDE va continua să monitorizeze în mod constant activitatea Guvernului într-un domeniu cheie și va atrage de fiecare dată atenția cu privire la posibilele riscuri la care România este supusă”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole