Daniel Constantin (ex-MADR): În Suceava sunt 50 de mii de fermieri, în Botoșani aproape 40 de mii de fermieri, care nu și-au primit subvenția

instantaneu daniel-constantin meat&milkDaniel Constantin, fost ministru al Agriculturii, a atenționat recent asupra faptului că mai mulți fermieri nu și-au primit încă subvențiile și că din această cauză, precum și din cauza întârzierilor înregistrate în sistemul de fonduri europene, agricultura din România este în impas.
„În Suceava sunt peste 50 de mii de fermieri, în Botoșani aproape 40 de mii de fermieri, care nu și-au primit subvenția până în acest moment. Un fapt regretabil.
În fiecare an, în primele trei luni, intrau în economie fonduri europene pe sectorul agricol de peste un miliard de euro. Bani care se duceau în economie, se întorceau și la bugetul de stat. Astăzi văd Guvernul că se plânge că are încasări mai mici la bugetul de stat. Da, are încasări mai mici pentru că fermierii cred că nu și-au plătit taxele și impozitele, pentru că nu au de unde. Politica noastră cred că a fost bună. (…)”, a declarat Constantin
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole