Dana Tănase (ANSVSA): În momentul de față mai sunt 168 de fabrici de lapte, din care 20 sunt fără angajați

 
lapte_josPreședintele APRIL, Dorin Cojocaru, a atras atenția în cadrul „Jurnalului de agricultură” asupra faptului că, după incriminarea celor de la fabrica Lactate Brădet pentru îmbolnăvirea bebelușilor din Argeș este foarte posibil ca aceasta să se confrunte cu o criză puternică și să intre în faliment, ca multe alte fabrici de același tip din România.
El a spus  că numărul unităților de procesare a laptelui este în continuă scădere, spre disperarea fermierilor români care nu vor mai avea cui vinde laptele produs în fermele lor.
Ca răspuns, reprezentanta ANSVSA, Dana Tănase a recunoscut că în acest moment funcționează mai puțin de 200 de fabrici și unele dintre acestea nu au niciun angajat.
„În momentul de față sunt 168 de fabrici de lapte, dintre care 20 sunt fără angajați. Suntem undeva la 900 de centre de colectare pentru lapte”, a apreciat reprezentantul ANSVSA.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole