Dâmboviţa: Hoţ prins la furat de lucernă

hotÎn  27 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au fost sesizati de o femeie de 44 de ani, din Ulmi, cu privire la faptul că i-a fost sustras lucernă de pe câmp.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat principalul bănuit, un tânăr de 27 de ani, din Viișoara, care ar fi sustras lucernă de pe terenul persoanei vătămate.
Cel în cauză este cercetat de polițiști pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
Poliția dâmbovițeană atrage atenția cu privire la faptul că proprietarii de terenuri pot contribui la prevenirea furturilor de pe câmp sau din livezi prin conștientizarea responsabilității pe care o au în asigurarea integrității culturilor. Potrivit legislației în vigoare, persoanele fizice sau juridice care dețin, cu orice titlu, terenuri agricole își pot organiza, în asociere sau individual, paza culturilor de pe câmp, cu paza proprie sau prin societățile specializate de pază.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole