Dâmboviţa: Hoţ depistat în timp ce sustrăgea fructe și lucernă dintr-o livadă

75

black police cuffsPolițiștii din cadrul Postului de Poliție Bezdead au fost sesizați de un bărbat de 57 de ani, cu privire la faptul că o persoană i-a sustras prune și lucernă dintr-o livadă din localitate.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat bănuitul în persoana unui tânăr de 28 de ani, pe numele lui fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii atrag atenția că proprietarii de terenuri pot contribui la prevenirea furturilor de pe câmp sau din livezi prin conștientizarea responsabilității pe care o au în asigurarea integrității culturilor. Potrivit legislației în vigoare, persoanele fizice sau juridice care dețin, cu orice titlu, terenuri agricole își pot organiza, în asociere sau individual, paza culturilor de pe câmp, cu paza proprie sau prin societățile specializate de pază.

Totodată, având în vedere că se apropie sezonul recoltelor, polițiștii vor include în itinerariile de patrulare punctele de acces de/din câmp, precum și drumurile de exploatare agricolă și vor verifica legalitatea transporturilor de produse agricole pe arterele de circulație.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult