DAEA CATRE CHEFI: ALEGETI OAIA!

Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, se va întâlni luni, 11 decembrie 2017, de la ora 14:30, la Sediul HoReCa School (strada Latină nr.6) cu participanții înscriși la cursul de bucătar șef.

Ministrul, alături de proprietarul și administratorul școlii, Cristina Van der Shaaf și trainerii cursului de bucătar șef – chef Nico Lontraș, chef Georgy Valery, chef Ciprian Nicolesco și chef Johnny Șușală – le vor vorbi proaspeților absolvenți despre importanța folosirii în bucătărie a ingredientelor locale și despre educarea publicului față de tot ce înseamnă conceptul “eat local” și sezonalitate.

Cursanții, al căror examen final se va desfășura chiar în dimineața zilei de luni, au primit ca temă pentru proba practică carnea de oaie și diferite bucătării internaționale în care să înglobeze acest ingredient.

Acțiunea face parte din Campania ”Alege Oaia!” demarată anul acesta de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale prin care se urmărește informarea consumatorului asupra modului de preparare a cărnii de oaie și a produselor din carne de oaie, dar și de dezvoltare a unei culturi culinare în ceea ce privește consumul de carne de oaie.

Atât ministrul Petre Daea, cât și reprezentanții mass-media, vor avea ocazia să analizeze preparatele finale ale cursanților.

Horeca School, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ particular din România, dispune de laboratoare proprii utilate astfel încât participanții la cursuri pot exersa ”hands on” temele din modulele de inițiere precum și cele de la cursurile intensive tematice împreună cu instructorii sau mentorii lor.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole