Dacă nu culegi porumbul, în weekend poți merge pe Litoral. Apa mării este “ciorbă”

Sunt sanse minime sa ploua in primul weekend din luna septembrie.
august
Vineri, la nivelul întregii țări, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, îndeosebi după-amiază și seară la munte și în dealurile subcarpatice, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în depresiuni și 31 de grade în Oltenia. În zonele joase, dimineață vor fi condiții de ceată.
La București, vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va suflă în general slab. Temperatură maximă va fi de 28…29 de grade.
Vremea la munte
Vineri, cerul va fi variabil cu innorări spre seară și noaptea, în zonă Carpaților Meridionali și Orientali, unde, izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată, posibil trecător și descărcări electrice. Vântul va suflă slab și moderat. Valorile termice nu se vor modifică semnificativ fată de ziua precedentă. Dimineată și noaptea, pe văi și în depresiuni, pe arii restrânse va fi ceată.
Sambătă, cerul va fi variabil, cu innorări și, pe arii restrânse, averse și descărcări electrice, după-amiază și seară, în Carpații Orientali și estul Carpaților Meridionali. Vântul va fi slab și moderat, cu unele intensificări, noaptea, în Munții Banatului. Regimul termic nu se va modifică semnificativ, tendința fiind de usoară creștere la valorie diurne. Dimineată și noaptea, pe văi și în depresiuni, vor fi condiții de ceată.
Duminică, cerul va fi variabil, cu innorări după-amiază, seară, dar și în prima parte a nopții, când, izolat, vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va suflă slab și moderat, cu unele intensificări, noaptea, în Munții Banatului. Dimineată și noaptea, pe văi și în depresiuni, vor fi condiții de ceată. Valorile termice vor fi apropiate de cele din intervalul precedent.
Vremea la mare
Vineri, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. Vântul va suflă slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 26 de grade, iar cele minime între 16 și 19 grade. Temperatură apei mării va fi de 23-24 de grade.
Sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va suflă slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 17 și 21 de grade. Temperatură apei mării va fi de 23-24 de grade.
Duminică, vremea se va menține caldă. Cerul va va fi variabil. Vântul va suflă slab și moderat cu unele intensificări trecoare ziua. Temperaturile maxime vor cuprinse între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 18 și 20 grade. Temperatură apei mării va fi de 23 și 24 de grade.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole